Frækkere end politiet tillader, Beverly Hills Cop, Eddie Murphy, Movie, Bluray
Frækkere end politiet tillader, Beverly Hills Cop, Eddie Murphy, Movie, Bluray
Frækkere end politiet tillader, Beverly Hills Cop, Eddie Murphy, Movie, Bluray

FRÆKKERE END POLITIET TILLADER: 1 - 3 BOXSET - BLURAY

99,00 kr.
Varenummer: 7340112751883

Frækkere End Politiet Tillader
Frækkere End Politiet Tillader er en tempofyldt actionkomedie med Eddie Murphy i hovedrollen som Axel Foley, en gadedreng af en politibetjent fra Detroit, der går på jagt efter sin bedste vens morder i Beverly Hills. Axel opdager hurtigt, at hans vilde stil ikke passer til politiafdelingen i Beverly Hills, der sætter to betjente (Judge Reinhold og John Ashton) til at sikre, at tingene ikke løber løbsk. Med de to forstokkede politifolk på slæb udløser Axel et kultursammenstød af dimensioner i sin overstadige, tempofyldte jagt på retfærdighed.

Frækkere End Politiet Tillader er en morsom og opløftende komedie, og med på rollelisten er desuden Paul Reiser, Bronson Pinchot og Damon Wayans!

Frækkere End Politiet Tillader 2
Så er der gang i den igen! Og Eddie Murphy er cool som altid i dette stegende kanonhit af en efterfølger til Frækkere End Politiet Tillader. Axel Foley (Murphy) er tilbage - tilbage hvor han ikke hører hjemme! Han er en meget, meget, meget hemmelig politibetjent i det sydlige Californiens elegante vildmark og fyrer sit arsenal af flammende våben og hurtigskydende gags af mod en bande internationale våbensmuglere. Tilbage er også Judge Reinhold og John Ashton som Murhpys håndlangere og specialister i at optrævle forbryderbander. Og instruktøren af Top Gun, Tony Scott, holder et rasende højt og vanvittigt morsomt tempo.

Frækkere End Politiet Tillader 3
Axel Foley (Eddie Murphy) vender tilbage til Beverly Hills i alle tiders nervepirrende rutschebanetur i forlystelsesparken Wonderworld! Sammen med sine gamle makkere Billy Rosewood (Judge Reinhold) og Serge (Bronson Pinchot) bliver Axel parkens nye, hotte trækplaster, mens han opsporer skurkene i parkens forlystelser, under forestillingerne og i den underjordiske labyrint.

Frækkere End Politiet Tillader III er "en vild og fornøjelig actionkomedie" (Bill Diehl, ABC Radio Network), der holder dig fastnaglet til sædet under hele turen.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid312 Min.
Censur15
SprogEngelsk, Fransk, Italiensk, Spansk, Tysk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk, Fransk, Hollandsk, Italiensk, Japansk, Portugisisk, Spansk, Tysk, Engelsk For Hørehæmmede
Trustpilot