Forsvar, TV Serie, DVD
Forsvar, TV Serie, DVD
Forsvar, TV Serie, DVD

FORSVAR: Hele Serien, Sæson 1 - 3 - DVD

222,00 kr.
Varenummer: 5709165617324

20 timers underholdning på 14 Disc.

Mikael Frank (Lars Brygmann) er en af landets dygtigste forsvarsadvokater og sammen med sin gamle ven Claus ’CC ’ Christensen (Troels Lyby) driver de advokatfirmaet Frank & Christensen, som ligger på en af Vesterbros gode adresse.

På kontoret møder vi også advokaterne Malene Bork (Anette Støvelbæk), Rebecca Neumann (Sonja Richter), Leo Zielinski (Jesper Lohmann) og assistenten Patrik Larsen (Carsten Bjørnlund), som alle står klar til at hjælpe, såvel skyldige som uskyldige mennesker, når lovens paragraffer rykker faretruende tæt på.

De fem advokater er ikke kun dedikerede professionelle. De er mennesker med en samvittighed og en moral, som udfordres af deres arbejde og af hinanden. På den private front bliver de skilt, vraget, snydt og bedraget. De forelsker sig og bliver forført. De sætter venskaber over styr. De gør op med fortiden, og tager favntag med nutiden. ’Forsvar’ er en stærk dramaserie i tre sæsoner hvor retfærdigheden bliver sat på prøve, og sager fremstilles så realistisk, at de kunne være taget ud af virkelighedens retssystem.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid1202 Min.
Censur11
SprogDansk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
Trustpilot