Flænset, DVD Film, Movie,
Flænset, DVD Film, Movie,
Flænset, DVD Film, Movie,

FLÆNSET - DVD

88,00 kr.
Varenummer: 5709498019314

SE ELLER GENSE HEINI GRÜNBAUMS IKONISK SPLATTER-KLASSIKER ”FLÆNSET”.

Jan elsker sin smukke kone, har et vellønnet og udfordrende job og et dejligt hus. Men da han en dag kommer hjem og finder sin kone i seng med en anden mand, slår det fuldstændigt klik for ham. Følelserne går amok og ude af sig selv skjuler Jan sig på bagsædet af elskerens bil, mens jalousi og raseri koger og flænser i sindet. På vej væk stopper elskeren for at samle en ung kvindelig blaffer op, og i samme øjeblik dræber Jan ham for øjnene af den skrækslagne kvinde.
Hjemme igen hænger Jan den dræbte elsker op. Hjælpeløst ser hans kone til, mens han gennembanker liget med en spade. Derefter gør han sig klar til at tage sig af sin troløse kone.

I år 2000 skabte den danske filminstruktør Heini Grünbaum det, der skulle vise sig at blive alle tiders mest ikoniske danske splatterfilm, hvor danske stjerner som Thomas Bo Larsen (”Druk”, ”Festen” m.fl.), Jens Okking (”Strømer”, ”Skytten” m.fl.) og Lars Mikkelsen (”Vinterbrødre” m.fl.) udfoldede deres talenter i et inferno af blod, sex, splat og vold.

Bag kameraet finder man ingen ringere end Bodil-vinderen Jan Weincke (”Zappa”, ”Kundskabens Træ” m.fl), og selv Ellen Hillingsø og Michael Carøe er at finde på produktionen, hvor de lægger stemmer til henholdsvis konen og elskeren.

Enjoy the Violence!

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid78 Min.
Censur15
SprogDansk
UnderteksterDansk, Engelsk
Trustpilot