Find Dory, Finding Dory, Disney, Bluray, Film, Movie
Find Dory, Finding Dory, Disney, Bluray, Film, Movie
Find Dory, Finding Dory, Disney, Bluray, Film, Movie

FIND DORY (Finding Dory) - BLURAY

44,00 kr.
Varenummer: 8717418483906

Der er gået et år siden den spøjse Dory hjalp klovnfisken Marlin med at bringe hans søn, Nemo, hjem fra sin skræmmende rejse til menneskenes verden. Nu fungerer Dory som en hjælpende hånd i Nemos opdragelse. 

En dag får Dory et flashback til sin barndom og husker for første gang sin familie. Hun beslutter sig for at tage ud og lede efter dem, men hendes korttidshukommelse er en forhindring, og det eneste hun husker er at hun boede med sin familie ved Morro Bay.. 

Nemo og Marlin tager med for at hjælpe Dory i sin søgen og sammen tager de havstrømmen til Californien, med hjælp ra deres gamle ven, den afslappede havskildpadde Crush. 
Men lige før ankomsten, vækker Dory ved et uheld en aggressiv blæksprutte, som straks jager dem, og næsten fanger Nemo under jagten.

Med sårede følelser svømmer Dory alene mod overfladen for at søge hjælp, og bliver fanget af medarbejdere fra den nærliggende Marine Institut, idet hun sidder fast i nogle udsmidte six-pack ringe.

Dory sendes til karantæne-sektionen og bliver mærket med etiket. Her møder hun den gnavne, men velmenende, syv-benede blæksprutte Hank. Hank ønsker, på grund af et traumatisk liv i havet, at leve i akvariet i stedet for at blive frigivet tilbage i havet, så han indvilliger i at hjælpe Dory med finde sine forældre i bytte for hendes etiket.. Alt imens forsøger Nemo og Marlin at komme Dory til undsætning, med hjælp fra to søløver. 

Tag med på en spændende rejse i vandets tegn, for at finde Dory.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid96 Min.
Censur7
SprogDansk, Norsk, Svensk, Finsk, Engelsk
UnderteksterDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk
Trustpilot