Fifty Shades of Grey, Bluray, Movie
Fifty Shades of Grey, Bluray, Movie
Fifty Shades of Grey, Bluray, Movie

FIFTY SHADES OF GREY - BLURAY

22,00 kr.
Varenummer: 5053083036386

Indeholder både en "Unseen Edition" og den originale biografversion.

Da Anastasia Steele, en litteraturstuderende, går med til at interviewe den meget rige Christian Grey, som en tjeneste til hendes værelseskammerat Kate Kavanagh, møder hun en smuk, meget tiltrækkende og intimiderende mand. Den uerfarne og naive Ana begynder at indse at hun føler sig tiltrukket af ham, på trods af hans altoverskyggende trang til at kontrollere alt.

På trods af at Christian råder hende til ikke at indlade sig med ham, finder hun sig desperat efter at komme tæt på ham. Ikke i stand til at modstå Ana skønhed og uafhængige ånd, må Christian Grey indrømme at han ønsker hende også, men på sine egne betingelser.

Ana tøver, da hun opdager en anden side af Christian Grey - på trods af hans kæmpe succes, hans multinationale virksomheder, hans enorme rigdom, og hans kærlige familie, er Grey gennemsyret af behovet for at styre alt og alle...

Fifty Shades of Grey er filmatiseringen af det første bind i E.L. James bestseller-trilogi der blev en kæmpe bogsensation verden over, og må siges at have redefineret begrebet "erotisk drama".

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid125 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk
Trustpilot