Far til Fire, Lille Per, DVD, Film
Far til Fire, Lille Per, DVD, Film
Far til Fire, Lille Per, DVD, Film

FAR TIL FIRE PÅ TOPPEN - DVD

22,00 kr.
Varenummer: 5708758717854

Alle er bange for noget. Også Far. Han lider nemlig forfærdeligt af højdeskræk. Og for at han ikke skal takke nej til et nyt arbejde, på 27. etage, der ellers vil kunne redde familien fra at skulle flytte til en anden del af landet, beslutter familien sig for at tage til Norge og få kureret hans højdeskræk. Men snart viser det sig, at Fars højdeskræk ikke er det eneste , de kæmper imod.

Instruktør Martin Miehe-Renard siger om filmen:

"Et helt nyt cast, et ambitiøst manuskript som forsøger at parre et nutidigt talesprog og en emotionelt funderet storyline, med de lystspilselementer som kan få et familiepublikum af i dag til at le og gyse på den helt rigtige måde, samt et visuelt sprog som lever op til hvad man kalde ’nutidig standard’, er de elementer som vi har forsøgt at mikse sammen, for at skabe en moderne udgave af det folkekære ”Far til Fire” univers. Præmissen er never the less den samme som altid:

’En familie der holder sammen i ubrydelig kærlighed, kan overkomme alle forhindringer’.

Det budskab er ikke alene eviggyldigt – det er om muligt endnu mere tiltrængt nu, i en tid, hvor familiens medlemmer ofte sidder gemt bag hver sin skærm, og hvor familiesamkvem - i de mest grelle tilfælde - er blevet noget man ordner via de virale elektroniske medier.
 
Ikke hos os! I vores univers er samvær lig med nærvær, og hvis en i flokken har et problem, er det alles problem, og løsningen finder vi i fællesskab! På det punkt er ”Far til Fire” til alle tider eviggyldigt, uanset hvem der bliver præsident i USA, hvem der vinder superligaen, eller hvor gammel publikum måtte være!
 
Rigtig god familie fornøjelse."

Antal
1
Tilføj til kurv
Se klip fra filmen her...
Film Information


Spilletid87 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
Trustpilot