Far betaler DVD Film, Palladium
Far betaler DVD Film, Palladium
Far betaler DVD Film, Palladium

FAR BETALER - DVD

66,00 kr.
Varenummer: 5709165325328

Martin Berg er forfatter på en avis. Hver uge skal han leverer en ny lille historie om en dansk kernefamilie, som skal have en humoristisk pointe. Sammen med sin kone lever de lykkeligt, men hektisk i deres lille hjem. I hjemmet bor desuden deres datter og svigersøn.

Svigersønnen er komponist, der aldrig får antaget noget, så datteren står model uden hans viden for at skaffe dem en smule penge. Bergs søn laver den ene dårlige fidus efter den anden og han må derfor ty til sine forældre for at finansierer sine sidste nye ideer. Sidst men ikke mindst er der en hjemmeboende datter, hvis kæreste læser til arkitekt, og derfor heller ingen penge har.

For at skaffe penge sælger moren deres gamle ur. Dette er nok til at Martin med kone kan rejse en tur til Schweiz. Men så møder børnene op en efter en, fordi de har pengesorger.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid81 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk

Da filmen er fra 1946 vil der forekomme støj i billedet  i form af nister, streger o.l. Mastermaterialet der er tilgængeligt på denne film  er i udviklingsfasen lavet  bedst muligt.

Vh. DFI/Palladium


Trustpilot