FAMILIEN GYLDENKÅL ' 3 FILM BOX' - DVD

188,00 kr.
Varenummer: 5708758707732

Boksen indeholder alle tre film med de fantastiske Familien Gyldenkål:
 
Familien Gyldenkål
Familien Iversen er rigtig trætte af myndigheder, ansatte ved bistandskontoret og arbejdsgivere. De er efterhånden blevet klædt af til skindet, og der er tilmed blevet lukket for det varme vand, lyset, gas, og telefon. Nu må det være slut – der skal ske noget. Så familien tager navneforandring til det flotte efternavn - Gyldenkål – og nu kan det nok være, der kommer fart over feltet. Med et utal af festlige og snedige tricks tager familien en ustyrlig omgang gas på alt og alle og stryger med fuld fart mod millionærtilværelsen.

Familien Gyldenkål 2 - Sprænger Banken
Vi følger igen den fantastiske danske familie - Gyldenkål, der tør – hvor andre betaler. Nu kniber det dog med pengene til terminen – og det er den forfærdelige direktør Baghmann, stærkt spillet af Volmer Sørensen, der begærer familiens hus på tvangsauktion. Charles Gyldenkåls geniale slagplan indebærer et festfyrværkeri af forrygende forklædninger. Luften er tyk af fiduser, og man får opskriften på, hvordan man kan blive millionær – uden at tjene en krone. Her er det dansk films populæreste navne, der på afvæbnende, satirisk topplan gennemfører kuppet, så der grines både højt og længe.

Familien Gyldenkål 3 - Vinder Valget
Bistandsloven er denne gang Gyldenkåls redning. Men den lækre forstadslejlighed, familien får tildelt, er de ved at tabe, da Charles Gyldenkål får arbejde … som fejemand. Charles bliver tosset, og som alle andre ved han, at vejen fra fejemand til kommunalpolitiker er lille bitte – og det gør han noget ved.
I byrådet bliver Charles’ stemme tungen på vægtskålen, og rådhuset får lov til at leve op til sit ry som “korruptionens og uvidenhedens højborg”.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid258 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede
Trustpilot