EN SOM HODDER, HJÆLP JEG ER EN FISK, HANNIBAL & JERRY, OLSEN BANDEN JUNIOR, DVD
EN SOM HODDER, HJÆLP JEG ER EN FISK, HANNIBAL & JERRY, OLSEN BANDEN JUNIOR, DVD
EN SOM HODDER, HJÆLP JEG ER EN FISK, HANNIBAL & JERRY, OLSEN BANDEN JUNIOR, DVD

EN SOM HODDER, HJÆLP JEG ER EN FISK, HANNIBAL & JERRY, OLSEN BANDEN JUNIOR - 4 Film DVD BOKS

66,00 kr.
Varenummer: 5708758687256

En Som Hodder
Hodder er lige startet i tredje klasse. Hans mor er død og hans far hænger plakater op om natten. Hodder har ingen kammerater og i klassen synes de, han er lidt mærkelig. Men i kraft af sin fantasi, klarer Hodder at holde modet oppe. Da en fe kommer til ham en nat og beder ham frelse verdenen, kan han ikke lige overskue det og vælger derfor at starte med den lillebitte ø Guambilua ud for Afrikas kyst.

Hjælp Jeg Er En Fisk
En fejlslagen fisketur bringer de tre børn Svip, Stella og Plum på afveje. De havner hos den mystiske Professor Mac Krell, som har opfundet en eliksir, der gør det muligt for mennesker at leve under vand.

Stella kommer til at drikke af eliksiren, og straks forvandles hun til en søstjerne. For at redde hende må de to andre følge efter – Plum som vandmand og Svip som fisk. De har nøjagtig 48 timer til at finde Stella og modgiften.

Hannibal Og Jerry
Hannibal bor sammen med sin far, mor og mormor i det øde beliggende Engleparken, hvor Hannibal ofte keder sig og flader ud foran fjerneren. Det går jo selvfølgelig ikke, så Hannibals far og mor beslutter sig for at forære ham Jerry, en rigtig levende hund. Hurtigt viser det sig, at Jerry ikke er en helt almindelig hund, for selvom den ikke kan gø, kan den noget andet...

Olsen Banden Junior
Forældreløse Egon har en plan. Han vil adopteres og det skal ikke bare være af almindelige forældre, men af millionærer. Så kan Egon blive rig og Kjeld og Benny kan blive "den rige drengs venner".

I første omgang lykkes planen, men Egons "nye" forældre står bag et tophemmeligt projekt, der går ud på at sende Egon ud i rummet.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid307 Min.
Censur7
SprogDansk (og Svensk, Norsk, Finsk på Hjælp jeg er en fisk)
UnderteksterDansk (og Norsk, Engelsk på En som Hodder)
Trustpilot