Drømmen, DVd
Drømmen, DVd
Drømmen, DVD

DRØMMEN - DVD

44,00 kr.
Varenummer: 5708758660631

Glæd dig til en helt særlig filmoplevelse for alle generationer. Den sande historie, der blev den mest sete danske film i 2006: Drømmen.

Sommeren '69. Den tyranniske rektor, Lindum Svendsen (Bent Mejding), styrer eleverne på sin provinsskole med hård hånd. Særlig slemt går det ud over landmandssønnen Frits, og en konfrontation med rektoren betyder, at Frits' øre bliver revet halvt af.

Lindum Svendsen er urørlig. Men da den unge københavnske lærer, Freddie Svale (Anders W. Berthelsen) bliver ansat, begynder den hårde kamp for retfærdighed.

Niels Arden Oplev - instruktøren bag Portland, Fukssvansen, Rejseholdet, Forsvar og Ørnen - har med sin nye film, DRØMMEN, skabt sit mest personlige værk til dato.

Filmen fortælles i øjenhøjde med dens 13-årige hovedperson, Frits, spillet af talentet Janus Dissing Rathke, men dens historie er universel og vil være en oplevelse for alle. Det var den i hvert fald for den jury, der tildelte Drømmen den fornemme Krystalbjørn ved filmfestivalen i Berlin i 2006.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid104 Min.
Censur11
SprogDansk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk, Dansk For Hørehæmmede
Trustpilot