Dirch Passer Perler, DVD, Film
Dirch Passer Perler, DVD, Film
Dirch Passer Perler, DVD, Film

DIRCH PASSER PERLER '4 FILM BOX' - DVD

166,00 kr.
Varenummer: 5708758695084

Boksen kan desværre ikke leveres i øjeblikket, men vi leverer de 4 film som enkelt DVD'er i et samlet køb til samme pris som boksen !!!

Baronessen Fra Benzintanken:
Hans Høj (Dirch Passer) ejer sammen med Lars Tofte (Ove Sprogøe) en lille tankstation, hvor de har ansat Anne (Ghita Nørby). Pludselig en dag dukker enkebaronessen fra godset Rosensteen op med et brev, der måske gør Anne til enearving af godset. Men selvfølgelig går der kuk i arven. Den fæle Clarissa Rabenfeldt vil ikke vinke farvel til en titel til sønnen Henning og brænder brevet.

Charles Tante:
Da ”Charles Tante” i sin tid gik på ABC-Teatret, fik synet af den høje Dirch Passer i skørter latteren til at brage. Heldigvis blev teatersuccesen filmatiseret i 1959, og er en festlig og farverig oplevelse. Da den verdensberømte farces forfatters egne børn så Dirch i rollen, udbrød de, at han uden sammenligning var den morsomste, de nogensinde havde set i rollen som Charles Tante.

Frøken Nitouche:
Den fromme og pæne Hr. Celestin (Dirch Passer) er ansat som organist ved en klosterskole for unge piger. Men han lever en dobbelttilværelse, og udenfor murene er han operette-komponisten Hr. Floridor. En dag meddeler priorinden ham, at han allerede samme dag skal eskortere eleven Charlotte til København. Men det kommer meget ubelejligt, idet hans operette har premiere samme aften.

Ved Kongelunden:
I 1953 var Kongelunden Københavnernes åndehul. Filmen følger murer Rasmussens familie og tjener Olsens familie, der nyder sommeren i det lille sommer-samfund, hvor der er god grobund for en ærkedansk krig på flagstænger, spisetider, og afkommets romantiske forhold. Så er der stedets to ungkarle: sporvognskonduktør Svendsen (Dirch Passer), og vognstyrer Iversen (Ove Sprogøe), som vi følger på deres pigejagt.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid408 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede
Trustpilot