Dig og Mig, DVD, Movie
Dig og Mig, DVD, Movie
Dig og Mig, DVD, Movie

DIG og MIG - DVD

44,00 kr.
Varenummer: 5708758677059

Kærligheden overvinder IKKE alt...

En fantastisk film der for alvor satte følelserne i gang på over 130.000 biografgæster. En film der fik store klapsalver og respekt fra såvel publikum som anmeldere.

´Dig og mig´ er handler om tre pigers uafhængige historier på tre forskellige tidspunkter i deres liv.

Sara er elite svømmer og bliver hårdt pacet af sin ambitiøse far, men han svigter, da hun bliver frarøvet den eneste chance for at få det, hun ønsker sig mest i livet.

Mettes familie er religiøs, og hun føler, at de har accepteret hendes skæbne selv om hun ikke selv har. Mette beslutter sig til at forlade sin familie, da de juleaften synger ”Det er guds ønske, at de ting som sker, sker” .

Stephanie graver ustandselig kløften mellem dem hun elsker og sig selv større og større, fordi hun ikke kan tilgive sig selv for hendes eget store svigt. Oliver elsker Stephanie højere end nogen anden, men i angst for at miste, skubber hun ham brutralt fra sig, og da hun har brug for Oliver i sin skræmmende ensomhed, er det for sent. De tre pigers skæbne bliver uløseligt bundet sammen i deres kamp for kærligheden og en skæbne, der er stærkere end livet.

Christian E. Christiansen har tidligere instrueret ungdomsfilmen ’Råzone’, og ´Dig og mig´ er en udvidelse af hans i år Oscar-nominerede kortfilm ’Om natten’.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid85 Min
Censur11
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede, Engelsk
Trustpilot