Det erotiske menneske, Jørgen Leth, DVD Film, Movie
Det erotiske menneske, Jørgen Leth, DVD Film, Movie
Det erotiske menneske, Jørgen Leth, DVD Film, Movie

DET EROTISKE MENNESKE - DVD

44,00 kr.
Varenummer: 5708758678421

Kan man måle det erotiske? Kan man indramme det? Kan man definere det? I sin længede ventede film "Det Erotiske Menneske" kredser dokumentaristen og digteren Jørgen Leth om disse simple, men dog vidtrækkende spørgsmål.

I filmen, der står som et hovedværk i Jørgen Leths omfangsrige kunstneriske produktion fra de seneste godt fem årtier, rejser han, den ældre, europæiske digter, ud i verden og ind i sig selv for at registrere det erotiske, for at lede efter dets form og betydning. Han er en mand, der ser på kvinder - der ser på kvinden.

Med udgangspunkt i egne minder om længerevarende kærlighedsforhold, såvel som flygtige seksuelle møder blandet med fiktion, foretager Jørgen Leth en række nedslag i udvalgte byer, steder og tilstande.

"Det Erotiske Menneske" har haft en besværlig fødsel. Filmen har været undervejs over ti år, men resultatet, som det foreligger i dag, er muligvis Jørgen Leths mest personlige, idiotsynkratiske og provokerende film. EN film om at blive ældre, om tab, om de øjeblikke, et menneske husker, og om erotikkens væsen, som det fremstår, når man er Jørgen Leth.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid86 Min.
Censur11
SprogEngelsk, Fransk, Portugisisk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk, Engelsk
Trustpilot