Den mandlige husassistent, DVD Film
Den mandlige husassistent, DVD Film
Den mandlige husassistent, DVD Film

DEN MANDLIGE HUSASSISTENT - DVD

33,00 kr.
Varenummer: 5708758688444

Festlig Dansk komedie.

Denne film er faktisk en ASA-film (- SAGA opstod først 3 år senere), og den er produceret af en anden af giganterne i Dansk Guldalderfilm, Henning Karmark (bl.a. ”Far til Fire”-filmene). At den har nogle år ”på bagen” rører ikke den festlige handling. Men når tjener Thomas Hansen har lagt 10-øre på 10-øre til side for at blive hotelejer, kan man godt mærke, at ånden er ændret.

Det er iøvrigt heller ikke nok. Derfor låner Thomas de manglende 10.000 kr. af en gæst, rentier Birkehøj, der bemærker, at de skillinger kan han altid få igen, når Thomas er blevet millionær. Men, for god ordens skyld skriver Thomas ham en kvittering på bagsiden af en smørrebrødsseddel.

Så begynder Thomas at bygge sit hotel - og så dør Birkehøj. Hele Thomas’ formue ædes op af smarte pengemænd, og han ender som gårdsanger. Han får først job igen, da en stuepige bliver sagt op. Thomas bliver husassistent, og i sit nye job møder han retfærdigheden. En hotelejer Ravn fra Ringkøbing dukker op som gæst i huset. Læg mærke til stuepigen, Elvira.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid95 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk
Trustpilot