Dansegarderoben, DVD, Film, Movie
Dansegarderoben, DVD, Film, Movie
Dansegarderoben, DVD, Film, Movie

DANSEGARDEROBEN - DVD

122,00 kr.
Varenummer: 5709165597527

Vi er i midten af 1970'erne, og kulissen er Cirkusrevyen på Bakken, hvor vi følger otte kvinder, der har fået drømmejobbet som danser i revyen.

Under overfladen lurer både krænkelser, sexisme og spidse albuer, og mens de otte kvinder danser rundt letpåklædte, demonstrerer andre kvinder på gaden for frigørelse og lighed.

Hovedpersonen Sussie (Marie Bach Hansen) er gift med Robert (Jakob Oftebro), og sammen har de en lille datter. På ydersiden ser alt lykkeligt ud, men Sussie er kontrolleret af sin mand og lever som i et fængsel med ydmygelser og overgreb. Inderst inde ved Sussie godt, at hun må væk, og jobbet som danser gør det måske muligt. Men det er svært at stå alene med så stor en hemmelighed, og i fællesskabet med de andre dansere, finder Sussie styrken.

De otte dansere har hver deres historie og hemmeligheder, og i den lille garderobe finder de med tiden sammen i et helt specielt fællesskab. Her opdager de styrken i sammenholdet og ikke mindst modet til at forandre den situation, de er i.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Se klip fra filmen her...

Spilletid                                                                   TBA (8 x 45 Min,)

Cencur                                                                    11

Sprog                                                                       Dansk


Trustpilot