Cirkusrevyen 2023, Show, Revy, DVD
Cirkusrevyen 2023, Show, Revy, DVD
Cirkusrevyen 2023, Show, Revy, DVD
Cirkusrevyen 2023, Show, Revy, DVD

CIRKUSREVYEN 2023 - DVD

44,00 kr.
Varenummer: 5705535069908

Tradition og fornyelse: Mød holdet i Cirkusrevyen 2023

Cirkusrevyen 2023                     
                                                  
Mads Knarreborg
Niels Ellegaard
Merete Mærkedahl
Bodil Jørgensen
Niels Olsen

Instruktør Joy-Maria Frederiksen & kapelmester Joakim Pedersen 

Cirkusrevyen byder i 2023 på et hold med både erfaring fra det historiske, grønne telt samt to nye ansigter. Bodil Jørgensen og Mads Knarreborg får debut i Cirkusrevyen til næste år, når de sammen med Niels Olsen, Niels Ellegaard og Merete Mærkedahl går på scenen fra den 8. maj 2023.

"Vi har sammensat et hold, der repræsenterer tradition og fornyelse i Cirkusrevyen. Der er skuespillere, der gennem de sidste mange år har stået på scenen i teltet, som vi har krydret med helt nye kræfter i Cirkusrevy-sammenhæng. Sammen med vores nye instruktør og kapelmester er Cirkusrevyen 2023 i trygge hænder, og jeg glæder mig meget til at se, hvad holdet byder på," siger Cirkusrevyens direktør Torben Pedersen.

Joy-Maria Frederiksen bliver ny instruktør for Cirkusrevyen i 2023. Allerede i år fik Joy en prøve på, hvordan instruktørrollen er, da hun hjalp til efter Lisbet Dahls sygemelding kort før premieren. Joy-Maria Frederiksen har blandt andet instrueret revyerne i Tivoli og Odense, og i 1980'erne stod Joy selv på scenen i teltet som danser.

"Jeg glæder mig til at overtage stafetten og videreføre de stolte traditioner i Cirkusrevyen. Det er en stor opgave at overtage efter Lisbet Dahl, der har været med til at forme revyen til det, den er i dag. Jeg ser frem til at sætte mit præg på den fantastiske og vigtige kulturinstitution, som Cirkusrevyen er, og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang," siger Joy-Maria Frederiksen.

Antal
1
Tilføj til kurv
Se klip fra revyen her...
Film Information


Spilletid                                111 Min.

Cencur                                 Tilladt for alle

Sprog                                    Dansk

Trustpilot