Spionernes Bro, Bridge of Spies, Bluray, Steven Spielberg, Tom Hanks
Spionernes Bro, Bridge of Spies, Bluray, Steven Spielberg, Tom Hanks
Spionernes Bro, Bridge of Spies, Bluray, Steven Spielberg, Tom Hanks

SPIONERNES BRO / BRIDGE OF SPIES - BLURAY

66,00 kr.
Varenummer: 7340112726409

I denne film, der er baseret på virkelige begivenheder, befinder en advokat sig pludselig midt i Den Kolde Krig, da CIA sender ham ud på en mission for at få frigivet en tilfangetaget pilot.

Pressemateriale:

I de tidlige stadier af den kolde krig, hvor spændingerne mellem USA og Sovjetunionen tager til, arresterer FBI Rudolf Abel (Mark Rylance), en sovjetisk agent, der bor i New York. Abel er anklaget for at have sendt kodede beskeder tilbage til Sovjetunionen, men nægter under forhørene at samarbejde med FBI. Den amerikanske regering er forpligtet til at sørge for, at Abel har en advokat. Den advokat bliver James Donavan (Tom Hanks), en forsikringsadvokat, som ikke før har skullet håndtere en sag af denne størrelse og derfor ikke er meget for at sige ja. At påtage sig en så utvetydigt upopulær sag vil desuden gøre ham til et sandsynligvis hadet offentligt ansigt og også sætte hans familie i en udsat position.
Donavan siger alligevel ja til at repræsentere Abel, da han føler sig forpligtet til at overholde retslige principper og de grundlæggende menneskerettigheder, og han vil sikre sig, at Abel får en fair rettergang, uanset statsborgerskab. Donavan beundrer Abels styrke og loyalitet og bygger et forsvar, der kan forhindre, at Abel dømmes til døden ved at argumentere for, at Abel handlede som en god soldat, der fulgte instruktioner på sit lands vegne.
Nogen tid senere skydes et amerikansk spionfly ned over sovjetisk luftrum, og piloten Francis Gary Powers (Austin Stowell) dømmes til ti år i russisk fængsel. CIA, der er nervøse for, at Powers presses til at videregive fortrolig information, kontakter Donavan i håbet om, at han via sine exceptionelle forhandlingsevner kan få Powers tilbage. Snart er Donavan på vej mod et uroligt Østberlin for at få en aftale på plads om en udveksling: Powers for Abel.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid143 Min.
Censur11
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk
Trustpilot