Brødre, Susanne Bier, DVD, Movie
Brødre, Susanne Bier, DVD, Movie
Brødre, Susanne Bier, DVD, Movie

BRØDRE - DVD

44,00 kr.
Varenummer: 5708758655774

Michael har styr på sit liv. Han har en velfungerende karriere i militæret, en smuk hustru og to døtre. Michaels lillebror Jannik lever derimod et driverliv på kant med loven.

Da Michael sendes på FN mission i Afghanistan ændres balancen mellem de to brødre. Michael meldes savnet og formodes omkommet, og hans kone Sarah søger trøst hos Jannik, der uventet tager ansvar – for sig selv og for familien.

Sarah og Janniks følelser udvikler sig til andet og mere end gensidig sympati og da Michael vender hjem fra et traumatisk fangenskab i de afghanske bjerge er alting forandret…

Efter den anmelderroste og prisbelønnede ELSKER DIG FOR EVIGT er Susanne Bier nu aktuel med sin næste spillefilm, BRØDRE. Et stærkt og vedkommende drama om en mands kamp for at genvinde livet og kærligheden ovenpå en voldsom tragedie.

Ulrich Thomsen har hovedrollen som FN-soldaten Michael, Nikolaj Lie Kaas spiller den ansvarsløse bror, Jannik, og den danske Hollywood-stjerne, Connie Nielsen får sin debut i dansk film i rollen som Michaels hustru, Sarah.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid112 Min.
Censur15
SprogDansk
UnderteksterNorsk, Dansk, Svensk, Engelsk, Spansk, Dansk For Hørehæmmede
InstruktørSusanne Bier
Trustpilot