Udsolgt
Bolettes Brudefærd, DVD Film, Movie
Bolettes Brudefærd, DVD Film, Movie
Bolettes Brudefærd, DVD Film, Movie

BOLETTES BRUDEFÆRD - DVD

0,00 kr.
Varenummer: 5708758657556

Filmen er desværre udsolgt, men vi tilbyder dig Danmarks Filmboksen 1940 - 1949, hvor BOLETTES BRUDEFÆRD er en af 5 herlige film, klik her og se mere DANMARKS FILM (1940 - 1949) - DVD | filmxperten.dk

I en lille sjællandsk landsby, hvor alt tilsyneladende ånder fred og idyl, bor den rapkæftede syerske, Bolette Jensen. Hun er frygtet for sin skarpe tunge, og hendes ligefremme stil har gjort hende upopulær hos det korrupte sogneråd.

Så de har lagt en skummel plan. De vil betale en udenbys særling, ”putkræmmeren” Morten, 650 kroner for at tage Bolette til hustru og dermed bortgifte hende til et andet sogn. Men de har gjort regning uden Bolette. Og snart er hun klar med et modspil, der vil overraske alle…

Bodil Ipsen var sin tids største skuespillerinde, og to gange nåede hun at vinde en Bodil – filmprisen, der er opkaldt efter hende selv. I denne klassiske tonefilm fra 1938, spiller hun en af sine livsroller, som den karismatiske syerske, Bolette, der sætter ud på en udspekuleret brudefærd med ”putkræmmeren” i skikkelse af Peter Malberg.

Emanuel Gregers har instrueret og Kai Normann Andersen skrevet musikken til en lystig folkekomedie fra genrens absolutte storhedstid.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Film Information
Spilletid97 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørhæmmede
Trustpilot