Baronessen fra Benzintanken - DVD Film
Baronessen fra Benzintanken - DVD Film
Baronessen fra Benzintanken - DVD Film

BARONESSEN FRA BENZINTANKEN - DVD

44,00 kr.
Varenummer: 5708758712583

”Enkebaronessen sku’ vel ikke sidde og trænge til en bajer..?” 

Også i denne film er DIRCH PASSERs situationsfornemmelse jublende sikker.

Han er Hans Høj, der sammen med Lars Tofte (OVE SPROGØE) ejer en lille tankstation, hvor enkebaronessen (MARIA GARLAND) sidder og venter på tankstationens tredie medarbejder, Anne (GHITA NØRBY), som et efterladt brev måske gør til enearving af godset Rosensteen. Selvfølgelig går der kuk i arven. Den fæle Clarissa Rabenfeldt (ERNI ARNESON) vil ikke vinke farvel til en titel til sønnen Henning (HENRIK WIEHE), og brænder brevet.

Men så træder slottes ”hvide dame” til. Hun præsenterer sig som Henriette von Rosensteen, 1740-82, (Dirch tror, det er hendes telefonnummer!) og finder den vordende baronesses dåbsattest. KARIN NELLEMOSE er krammedejlig som spøgelse, og KARL STEGGER er uovertruffen som den nidkære hushovmester Frederiksen med det store hjerte.

BARONESSEN FRA BENZINTANKEN blev den sidste af John Olsens henved 70 danske film efter mere end 40 års virke i filmens tjeneste. John Olsen var bl.a. idémand, manuskriptforfatter, producent og grundlægger af ASA Film Studio (1934) og SAGA STUDIO (1941). Hans søn, Flemming John Olsen, overtog ledelsen af Saga Film A/S (Saga Teatret og Saga Studio) efter faderens død.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid121 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
Trustpilot