Balto, Det store vand, Den store forandring, The Wolf Quest, Wings of Change, Movie, Blu-Ray
Balto, Det store vand, Den store forandring, The Wolf Quest, Wings of Change, Movie, Blu-Ray
Balto, Det store vand, Den store forandring, The Wolf Quest, Wings of Change, Movie, Blu-Ray

BALTO 1 - 3 BOX - BLURAY

66,00 kr.
Varenummer: 7350007151315

Boxen kan desværre ikke leveres, men vi tilbyder og leverer de 3 BALTO film som enkeltfilm til Boxprisen.

BALTO
Amblin Entertainment præsenterer et vidunderligt, animeret eventyr om en af de modigste hunde nogensinde! Balto er halv slædehund/halv ulv, og han ved ikke, hvor han hører til. I Alaska er han udstødt af alle undtagen sine virkelige venner. En dag spreder en difteriepidemi sig hurtigt blandt børnene i Nome.

Da en voldsom snestorm lukker alle transportruterne, bliver det umuligt at få fat på den livsvigtige medicin, med mindre et hold slædehunde kan løbe 1000 km igennem den blændende arktiske storm og vende tilbage med en modgift. Kun Balto kan komme holdet til undsætning og redde børnene. Balto er baseret på den usædvanlige historie om en helt, der inspirerede en hel nation og blev en legende.

BALTO 2 - DET STORE VAND
Balto appellerede til fantasien over hele verden. Nu fortsætter eventyret, og denne gang er Balto ikke alene. Balto bliver far til Aleu. Men den unge Aleu opdager, at hun aldrig vil blive accepteret som sine brødre og søstre, fordi hun minder mere om en ulv end om en hund.

Fortvivlet løber hun hjemmefra for at finde livets mening og sin sande plads i verden. En bekymret Balto tager ud for at finde Aleu, og det bliver begyndelsen på en storslået rejse over Alaskas iskolde ødemark.En vidunderlig og hjertevarmende fortælling om mod, selvopdagelse og spænding, der vil leve i dit hjerte for altid.

BALTO 3 - DEN STORE FORANDRING
Vores alle sammens helt er tilbage i et splinternyt eventyr. Balto og hans søn Kodi opdager, at deres hundeslædeteams fremtid trues af ny teknologi, fordi det er hurtigere at sende post og varer med fly til byen Nome i Alaska.

Der bliver lavet en postuddelingskonkurrence mellem Baltos slædeteam og piloten Duke, hvis flyvemaskine fascinerer Balto. Da Duke ikke når frem til målet, begynder nogle af hundene at fejre deres sejr, men Balto ved, at der er noget, der er gået galt. Balto får hjælp af Muc og Luc, og de begiver sig ud på en redningsopgave for at finde frem til Duke, Boris og det forsvundne fly.Følg med Balto og hans venner på et nyt spændende eventyr! Eventyret er baseret på en sand historie fra Alaska, og Balto er tidligere vist i biografen.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid238 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk
Trustpilot