Badehotellet, TV Serie, DVD
Badehotellet, TV Serie, DVD
Badehotellet, TV Serie, DVD

BADEHOTELLET KOMPLET : Sæson 1 - 10 - BLURAY

866,00 kr.
Varenummer: 5709165508028

Forudbestil til levering på udgivelsesdagen den 31. Maj 2024

Indeholder Badehotellet Boks 1-5, 6-9 og sæson 10. Samt Badehotellet Gæstebog - 112 sider med omtaler, billeder, biografier & begivenheder.

SOMMER 1928-1933
Serien udspiller sig på det lille Andersens Badehotel ved Vesterhavet i den høj-dramatiske tid mellem de to verdenskrige.
En munter beretning om velbjærgede københavnere og gæve jyske stuepiger og kogekoner. Alle fyldt til randen med drømme, kærlighedsforventninger, intriger, samt store og små problemer, mens verden omkring dem er ved at gå af lave. Se eller gense Fie, Molly, Edith, Otilia, Martha, familierne Madsen, Frigh, Aurland, Fjeldsø, grev Ditmar og skuespiller Weyse – samt alle de andre kære og sære skikkelser i de seneste års absolut største danske seer-succes ”Badehotellet”.

SOMMER 1939-1945
Vir i 1939, hvor Anden Verdenskrig bryder ud, og snart involverer Danmark, der besættes af tyske tropper.
Krigsårene giver helt nye udfordringer for det lille badehotel, hvor alle de kære gæster og ansatte må sande, at ikke engang heroppe i det nordjyske kan man gemme sig for tyskerne, der rykker tættere og tættere på.
Glæd dig til en munter og menneskelig fortælling i selskab med alle de faste karakterer plus en masse nye i disse 4 sæsoner om krig og besættelse, fortrængning og opvågnen, samarbejde og modstand.

SOMMER 1946
Sommeren 1946 tegner på alle måder lovende. Besættelsestiden er så godt som glemt. Nu er vi atter herre i eget hus, og ingen udefra skal mere komme og bestemme over os. Gæsterne strømmer da også til det lille paradis, hvor der i år endda er en gammel kending i køkkenet samt to nye stuepiger til at varte op. At hotellets værtinde har barn med en tysk officer, er stadig en hemmelighed, men heldigvis er alle vanen tro mest optagede af deres egne vigtige gøremål. Om det så er forbudte møder i sommernatten eller nye drømme om ære, berømmelse eller den store gevinst. Ja, intet tyder ved sæsonens start på, at den skal blive den mest dramatiske i hotellets historie. Og at der indtræffer en række begivenheder, der pludselig truer selve det lille hotels fremtid.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid3032 min. (21 Disc)
CensurTilladt for alle
SprogDansk
UnderteksterDansk, Engelsk
Trustpilot