Armageddon, Blu-Ray, Movie, Bruce Willis
Armageddon, Blu-Ray, Movie, Bruce Willis
Armageddon, Blu-Ray, Movie, Bruce Willis

ARMAGEDDON - BLURAY

66,00 kr.
Varenummer: 8717418563318

Fra mændene bag The Rock og Pearl Harbor kommer Armageddon, som du nu kan opleve for første gang i en eksplosiv Blu-ray™-udgave! I rollerne ses Bruce Willis (Surrogates, Sin City), Oscar®-vinderen Ben Affleck (Bedste originalmanuskript, 1997, Good Will Hunting), Billy Thornton (Bedste adapterede manuskript, 1996, Sling Blade), Liv Tyler (Ringenes Herre), Steve Buscemi (Con Air) og Will Patton (Gone In 60 Seconds).

Med en hastighed på 35.000 km/t er en gigantisk asteroide på vej til at kollidere med Jorden. For at forhindre katastrofen henvender NASA-chefen Dan Truman (Billy Bob Thornton) sig til verdens førende olieborrer Harry S. Stamper (Bruce Willis), som er den eneste, der kan klare opgaven. På 12 intensive dage skal han og hans mænd trænes til astronauter og ikke mindst redde verden.

Et fantastisk soundtrack med Aerosmith og Bon Jovi, en gribende historie og spektakulære specialeffekter, gør Armageddon til en klassiker i sin genre. Forbered dig på en mageløs filmoplevelse på Blu-ray™.

Antal
1
Tilføj til kurv
Se klip fra filmen her...
Film Information


Spilletid115 Min.
Censur15
SprogEngelsk, Fransk, Hindi, Spansk, Tysk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk, Engelsk, Fransk, Hidni, Islandsk, Arabisk, Tysk, Spansk
Trustpilot