Angora by Night, TV Serie, DVD
Angora by Night, TV Serie, DVD
Angora by Night, TV Serie, DVD
Angora by Night, TV Serie, DVD

ANGORA BY NIGHT BOKS: Sæson 1 + 2 - DVD

88,00 kr.
Varenummer: 5708758725941

Mere end 15 timers underholdning og satire.

Sæson 1:

Esben, Simon og Rune skiftes i rollen som talkshow-vært og spiller gæster i de øvrige programmer. I løbet af sæsonen præsenteres en lang række skæve, elskelige eller dysfunktionelle karakterer. Alle har de spændende historier at fortælle eller bemærkelsesværdige karaktertræk at vise frem. Og mens man ikke skal forvente et gensyn med allerede kendte figurer som f.eks. Henrik Solgård og Henning Primdahl, kan det ikke udelukkes, at mindre eksponerede personer, der tidligere har besøgt Angora, måske dukker op.

Sæson 2:

I studiet hygger værten Simon Kvamm i selskab med sine to medværter, gyserforfatteren Jan Krabbe og lege tøjshandleren Carsten Mølby. Herfra sender de også indslag afsted, som fx Assjack det vestjydske svar på amerikansk drengerøvs-tv, hvor Knud-Erik, Pip- Hans og Heine filmer deres egne stunts.

Mød også de siamesiske tvillinger Ole & Allan, det homoseksuelle par Tommy og Gerdt, der er bosat i Holstebro og Hr. Fjumregøj det danske svar på Mr. Bean. Og følg med i Stig og Palles dagbog, hvor de to eksistensers forkærlighed for euforiserende svampe sætter sit eget særlig præg på dagligdagen. Endelig byder 2. sæson af ANGORA BY NIGHT også på en række af musikvideoer: Ræven & Tegnebogen, Kiks, Tove, Øl, Fisse & Hornmusik og Assjackdrengenes Nr. Nissum (No dowt about it). Desuden kigger den legendariske visesanger Benny Søndag Jensen også forbi og giver Panserbassen og den gamle knippel.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information

Spilletid                                 920 Min

Cencur                                  15

Sprog                                   Dansk

Udgivet den 05. August 2021

Trustpilot