An Officer and a Gentleman, Bluray, Movie
An Officer and a Gentleman, Bluray, Movie
An Officer and a Gentleman, Bluray, Movie

AN OFFICER AND A GENTLEMAN - BLURAY

66,00 kr.
Varenummer: 7332431040069

Indimellem kommer der en film, der virkelig formår at tryllebinde og løfte publikum. Sådan en film er An Officer and a Gentleman - en klassisk fortælling om romantik, venskab og personlig udvikling.

Enspænderen Zack Mayo (Richard Gere) drømmer om at blive jagerpilot i flyvevåbenet, men først må han igennem militærets træningsskole, der består af 13 ugers benhård træning, hvor han får vigtige lektioner i disciplin, kærlighed og venskab. Louis Gossett Jr. fik en Oscar for sit stærke portræt af den barske instruktør, der lærer Zack, at alene er man ingenting. Og mens Gossett prøver at advare den unge officer mod områdets unge kvinder, der vil gøre alt for at få en pilot på krogen, lærer Zack endelig at elske én (Debra Winger), mens hans kollega, der spilles formidabelt af David Keith, kæmper med en helt anden skæbne.
    

An Officer and a Gentleman er en storslået og hjertevarm fortælling med flotte præstationer, som man husker længe efter, at filmen er slut.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid124 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk, Portugisisk, Spansk, Fransk, Hollandsk, Italiensk, Japansk, Engelsk For Hørehæmmede


Trustpilot