5 Mand og Rosa, Smukke Arne og Rosa, Dansk Filmskat, DVD
5 Mand og Rosa, Smukke Arne og Rosa, Dansk Filmskat, DVD
5 Mand og Rosa, Smukke Arne og Rosa, Dansk Filmskat, DVD

5 MAND OG ROSA & SMUKKE ARNE OG ROSA - DVD BOKS

55,00 kr.
Varenummer: 5708758725965

5 Mand og Rosa

5 Mand og Rosa er en helstøbt dansk action-farce, der bygger på en helt barok idé: En bankkup foretaget pr. fjernstyring fra en hospitalsstue! Og kuppets leder er en byretsdommer!

For at redde den unge karrierediplomats penge og omdømme fra en lumpen pengeafpresser, lader dommeren sig overtale til at bryde ind i Borgerbanken og sprænge boksen i luften - for at sikre sig afpresserens fatale papirer.

Dommeren har lidt svært ved at se sig selv som "Det Borende X", men hans 4 medpatienter - og situationen iøvrigt - overbeviser ham Og han har fuld tillid til sig selv og opgaven, da en superproff. bli'r hans højre hånd. Rosa (Judy Gringer) - hele Københavns underverdens fuldt faglærte kup-finke - ka' bare det dér.

For første og eneste gang i sin skuespillerkarriere spillede Emil Hass Christensen "skurk". Filmen gik 3 måneder på premierebiografen Palladium. Filmen er en uafhængig fortsættelse af "Smukke Arne og Rosa".

Smukke-Arne og Rosa
Danmark 1967. Midt i en kultur-tid vil alle kultiverede mennesker støtte dansk film, især når den med Filmfondens støtte vil optage "on location"-scener i en bank. De respektable bankfolk er naturligvis indforstået med at spille statister i deres egen bank, og bare for en enkelt aften være lidt kultiverede.

Ingen aner, at filmens manuskript er et værk af "grosserer Nielsen" fra Vesterport, alias "smukke Arne". Ingen aner, hvorfor "karate Smutti" har kronede dage med undervisning i legemsøvelser. Ingen aner, hvorfor lille fru Jensen på kvisten overfor Aktiebanken har fået to pæne logerende. Ingen aner, hvorfor Rosa - far's egen perlehøne - pusler om sine altankasser i porthuset.

HVEM der lettede Aktiebanken for 2 mill. herreløse dollars er en gåde - undtagen for dommer Vinter. Men smukke Arne og Rosa holder en dyr og dejligt ferie - langt, langt, langt fra Danmark. Filmen er en uafhængig fortsættelse af "5 Mand og Rosa" fra 1964.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid186 Min. (102 Min. + 84 Min.)
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
Undertekster

Dansk For Hørehæmmede

Trustpilot