Dirch Passer, Don Olsen kommer til byen, Venus fra Vestø, Fængslende Feriedage, DVD
Dirch Passer, Don Olsen kommer til byen, Venus fra Vestø, Fængslende Feriedage, DVD
Dirch Passer, Don Olsen kommer til byen, Venus fra Vestø, Fængslende Feriedage, DVD

DIRCH PASSER BOX: Don Olsen kommer til byen, Venus fra Vestø, Fængslende Feriedage - DVD

66,00 kr.
Varenummer: 5708758695077

Don Olsen Kommer Til Byen:
Don Olsen er typograf. Hele sit liv har han siddet bag sættermaskinen og sørget for, at folk hver dag i avisen kunne læse om deres egen ondskab, misundelse og tåbelighed. Da han skal sætte en artikel, hvor det er lykkedes begavede hjerner at skyde isenkram for 800 milliarder dollars så langt ud i verdensrummet, at det aldrig kommer tilbage, går Olsen amok. For når Olsen har betalt sin skat, har han ikke penge til en bajer. Da han opdager, at artiklens overskrift er "Menneskehedens Triumf", si'r Olsen op. Nu vil Olsen leve livet. Et eller andet sted må der være mennesker, der tænker ligesom ham. - Og det er der!

Venus Fra Vestø:
Venus er en Jersey-ko af ædel byrd, idet hendes far var den engelske præmietyr "Mars of Ippsworth". Dét at hun er halvenglænder og stambogsført, gør hende til mål for de tyske besættelsestropper. Danmark er nemlig besat, og tyskerne vil ha' fat i Venus og hendes kommende kalv for at grundlægge en super-germansk kvægrace. Øens befolkning er på panikkens rand, men ikke mere end en vanvittig idé ser dagens lys. Venus, øens stolthed og en del af Danmarks rigdom, skal reddes af en engelsk ubåd! Og de gale englændere går med på idéen!

Fængslende Feriedage:
Fire friske fyre, Henry (Jørgen Ryg), Toft (Preben Kaas), Tam (Ole Ernst), og Klausen (Arthur Jensen), tager toget til Maribo, for at ende ved arresthusets port. Alle fire skal afsone en dom for spritkørsel. Man er lidt flov, men har dog hver især en fin forklaring på "uheldet". Man er "næsten uskyldig" og derfor i sin gode ret til at få det bedste ud af den frivillige "ferie". Ikke mindst takket være Frost (Dirch Passer), som viser sig at være en yderst liberal indstillet fængselsbetjent, bliver ugerne i Maribo arrest nogle festlige fængselsdage... - øh, Fængslende Feriedage.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid301 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede
Trustpilot