Winning, Slap Shot, DVD, Poul Newman
Winning, Slap Shot, DVD, Poul Newman
Winning, Slap Shot, DVD, Poul Newman

WINNING & SLAP SHOT: 2 FILM BOXSET - DVD

10,00 kr.
Varenummer: 5050582603170
Winning:

Hurtige biler, en hed romance og et bag-scenen-kig på det verdensberømte Indy 500 racerløb - Winning har det hele. Med i filmen er Paul Newman som Frank Capua, en hotshot racerkører, der vil gøre hvad som helst for vinde. Det er tæt på at koste ham ægteskabet med hans kone Elora (Joanne Woodward) og venskabet med ærkerivalen Luther Erding (Robert Wagner) under vejs.

Winning er et troværdigt personligt drama, med spektakulære billeder fra Indy 500 i 1968, hvor det kendte 17-bils-sammenstød fandt sted og med et bidende kig på de mennesker der lever livet "in the fast lane".

Slap Shot:

Paul Newman spiller træner for The Chiefs, som er et mindre succesfuldt ishockeyhold i serie B, i dette uhøjtidelige og vanvittigt morsomme indblik i den professionelle sportsverden. Træneren forsøger at tiltrække et større publikum ved at hyre de tre Hanson-brødre, som ikke lægger fingre imellem, når de afklapser modstanderne. Slap Shot er en vanvittigt morsom komedie med hårdtslående action, uforglemmelige replikker og flotte skuespillerpræstationer, som gør den til en af alle tiders bedste sportsfilm!

NB: Filmen er brugt, men er tjekket og 100 % ok...

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information

Spilletid                        118 Min. (Winning) + 118 Min. (Slap Shot)

Cencur                          11

Sprog                            Engelsk

Undertekster                  Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, m.fl.

Trustpilot