Udsolgt
Ulven kommer, TV Serie
Ulven kommer, TV Serie
Ulven kommer, TV Serie

ULVEN KOMMER - DVD

99,00 kr.
Varenummer: 5705535066105

DR seneste højt roste søndagsserie.

Holly på 14 (spillet af Flora Ofelia Hofman Lindahl) skriver i en danskstil om sin voldelige stedfar, og hendes lærer kontakter kommunen, hvorefter socialrådgiver Lars Madsen (Bjarne Henriksen) straks giver sig i kast med at få Holly og hendes lillebror Noa tvangsfjernet.

"Ulven kommer" er et socialrealistisk kig på et helt almindeligt hverdags-Danmark og en historie om sandhed og løgn. Taler barnet sandt?

Kan man altid stole på børn - og hvor meget kan en familie klare? Socialrådgiveren Lars har få uger til at finde ud af, hvem der taler sandt i en familiesag om vold i hjemmet. En video af Lars' afhentning af Theo er gået viralt og Lars mærker den harme folkestemning. Simon er tilfreds med den opbakning, de pludselig får fra folk på nettet. Det bringer Deas job i fare, da forældrene i børnehaven er begyndt at snakke i krogene. Lars har taget kontakt til Hollys biologiske far. Efterfølgende opsøger Lars Holly, men da han konfronterer hende med de nyeste oplysninger i sagen, er hun ikke klar til tale.

Skuespillere: Bjarne HenriksenFlora Ofelia Hofmann LindahlRasmus Hammerich
Crew: Instruktør: Maja Jul LarsenVaren kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse

Spilletid                             420 Min

Sprog                                Dansk

Undertekster                      Dansk, Engelsk

Trustpilot