Udsolgt
Piger på sjov, Box set, Piger i Trøjen, Piger til Søs, DVD
Piger på sjov, Box set, Piger i Trøjen, Piger til Søs, DVD
Piger på sjov, Box set, Piger i Trøjen, Piger til Søs, DVD

PIGER PÅ SJOV '3 FILM BOX' - DVD

0,00 kr.
Varenummer: 5708758707701

Denne vare er udsolgt og vi afventer Distributørens accept af genoptryk...

Send gerne en mail til kontakt@filmxperten.dk og vi kontakter dig når og hvis varen igen bliver tilgængelig.


Boksen indeholder følgende 3 film: 

Piger I Trøjen

Flere og flere mænd synes at blive militærnægtere, mens flere og flere piger tiltrækkes af livet i ´Dronningens klæ’r´.

Det er blandt mange andre herlige piger Marianne (Birte Tove), der udelukkende har meldt sig for at glæde sin far og fordi hendes bror har valgt at blive militærnægter, Vibsen (Helle Merete Sørensen), en tidligere fiks fotomodel, og Magda (Ulla Jessen), der kommer lige fra mors hjemmebag. 

Oversergent Vasby (Dirch Passer) får lidt af et chok, da han opdager, at hans foresatte seniorsergent er en kvinde (Kirsten Walther), og det viser sig at 3. gruppe, som han skal overtage, alle er piger!

Piger I Trøjen 2
Hermann (Klaus Pagh) arbejder i NATOs hovedkvarter i Bruxelles og er kun hjemme i weekenden. Han er ikke så lidt af en mandschauvinist. Derfor har hans kone Merete (Berrit Kvorning) undladt at fortælle ham, at hun har gjort karriere i hæren - og er blevet løjtnant.

I Meretes regiment mistænker senior-sergent Vasby (Dirch Passer) hende for at være spion p.g.a. hendes ´mystiske´ samtaler til NATO. Det udvikler sig til en morsom spionjagt - og mange bliver indblandet.Da Hermann bliver genindkaldt, ´glemmer´ han at fortælle det til sin kone.

Hvordan Meretes og Hermanns møde i trøjen foregår, og hvad enden på det hele bliver, må De hellere selv se!

Piger Til Søs
Denne gang er vore piger fra "Piger i trøjen", Ulla Jessen, Marianne Tønsberg og Helle Merete Sørensen udkommanderet til fjernkendingskursus på Holmen.

Gaster fra minelæggeren “Falster“ inviterer pigerne på uofficielt besøg ombord. Uheldigvis bliver der alarmering og “Falster“ står til havsmed tre blinde passagerer, der ikke er så glade for den ufrivillige tur - bl.a. efterlader Irmgard (Marianne Tønsberg) sit barn, der dog får sergent Vasby (Dirch Passer) som en ikke helt almindelig babysitter.
Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Spilletid300 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede
Trustpilot