Udsolgt
Nils Malmros Samlingen, DVD, Movie
Nils Malmros Samlingen, DVD, Movie
Nils Malmros Samlingen, DVD, Movie
Nils Malmros Samlingen, DVD, Movie

NILS MALMROS BOKS: Komplet samling - DVD

0,00 kr.
Varenummer: 5708758705547

Boksen indeholder 10 film af den danske instruktør Nils Malmros.

Lars-Ole, 5c (1973)
Dette er en skildring af børn i en 5. klasse på en århusiansk kommuneskole i 50'erne. Lars-Ole er vores hovedperson, og med ham oplever vi klikedannelser, sociale forskelle eleverne imellem og pubertetsdrengenes interesse for pigerne.

Drenge (1977)
Kærlighed er både svært og spændende. Drengen Ole gør sine første erfaringer som 5-årig i mødet med en ældre og erfaren fætter, men senere da Ole som 17-årig bliver forelsket i Marianne er det heller ikke let.

Kundskabens Træ (1981)
Elin er begavet og lidt mere moden end sine jævnaldrende - hun er populær blandt kammeraterne i skolen.. Lige indtil den dag hun afviser Helge. Klassen vender sig mod hende og hun bliver frosset ude. Hun oplever ydmygelser, nederlag og karakterene bliver dårligere.

Skønheden og Udyret (1983)
Mette er teenager og hendes far er rigtig glad for hende, så det er svært for ham da der begynder at dukke andre mænd op i hendes liv. Han reaktion er at begynde at deltage i sin datters gøremål og fritidsaktiviteter, men der er ikke noget mere pinligt for en teenager, end at have sin far med på slæb.

Århus By Night (1989)
Frederik er en århusiansk filminstruktør. Det går ikke så godt for ham, for skuespillerne vil ikke som han vil og han har forelsket sig i pigen der har hovedrollen. Situationen bliver heller ikke bedre af at de københavnske teknikere hellere vil lave noget helt andet end film..

Kærlighedens Smerte (1992)
Kirsten fra 3.g er forelsket i sin klasselærer, men hun er kærester med Anders og hun gennemlever alle teenagers problemer. Generelt er hun en glad pige, men langsomt knækker tilværelsen sammen..

Barbara (1997)
Danske hr. Poul er en ung præst der ankommer til Færøerne og han betages - ligesom alle andre hankøn - af præsteenken Barbara. De bliver gift, men for Barbara er den ægteskabelige status det samme som hvis hun ikke havde været gift.

At Kende Sandheden (2002)
Den intelligente Malmros vokser op i starten af det 20. århundrede under meget beskedne kår. Han er målrettet og klarer sig mod nogle hårde odds, og ender med at blive førende hjernekirurg. Men bag succesen er der en historie om en mand præget af stærk skyldfølelse.

Kærestesorger (2009)
1960'erne. Jonas og Agnete går i 1.g på Viborg Katedralskole. Jonas er udadvendt og populær, både blandt kammerater og lærere. Agnete der er lidt umoden er både begavet og flittig, men lider under ploblematiske familieforhold. De to bliver kærester men møder mange udfordringer før de kan kalde sig studenter.

Sorg og Glæde (2013)
Den succesrige filminstruktør Johannes bliver gift med skolelæreren Signe. Han er dog ikke tilstrækkelig opmærksom på Signes mørke sider og jalousi. En vinterdag i 1984 kommer Johannes hjem og opdager, at Signe i en psykose har dræbt deres ni måneder gamle datter. Johannes er chokeret og ulykkelig, men vil gøre alt for at beskytte sin sårbare kone og hjælpe hende tilbage til livet igen.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Spilletid941 Min.
Censur15
SprogDansk
UnderteksterDansk
Trustpilot