Krummerne, DVD Film, Movie
Krummerne, DVD Film, Movie
Krummerne, DVD Film, Movie
Krummerne, DVD Film, Movie
Krummerne, DVD Film, Movie
Krummerne, DVD Film, Movie
Krummerne, DVD Film, Movie
Krummerne, DVD Film, Movie
Krummerne, DVD Film, Movie

KRUMMERNE '3 FILM BOX' - DVD

112,00 kr.
Varenummer: 5708758712972

Krummerne er en dansk filmserie om familien Krumborg og særligt drengen 'Krumme'. De er løst baseret på Thøger Birkelands populære børnebogsserie, der blev filmatiseret for første gang.

Krummerne havde biografpremiere den 4. oktober 1991, og trods ret lunkne anmeldelser blev filmen en både stor og kommerciel success – med over 850.000 solgte biografbilletter. Laus Høybye blev en ny barnestjerne, og hans "Krumme-sang" blev en landeplage på radiostationerne.

Boksen indeholder følgende tre film, med Danmarks sjoveste familie:

01: Krummerne 1991
Familiefilm om den hyggelige danske familie Krumborg.
Far (Dick Kaysø) er sløjdlærer og skolens klovn, mor (Karen Lis Mynster) er børnepædagog og hele tiden under videreuddannelse. Der er en oprørsk teenagedatter (Line Kruse) og en baby (Lukas Forchammer), men historien handler især om den elleveårige Mads (Laus Høybye), kaldet Krumme, der er ulykkeligt forelsket, uden at familien mærker det.
Da familien er træt af balladen i det betonbyggeri, hvor den har en lejlighed, beslutter den at købe et gammelt hus, selvom der dårligt er råd til det. To klodsede bankrøvere (Peter Schrøder & Jarl Friis-Mikkelsen) har imidlertid skjult deres bytte i huset.

02: Krummerne 2 - Stakkels Krumme 1992
Vaneforbryderne Ivan (Jarl Friis-Mikkelsen) og Boris (Peter Schrøder) er kommet ud af fængslet og har svoret hævn over Krumme (Laus Høybye), der var skyld i deres tremmeruskeri. Heldigvis er de to tyveknægte både klodsede og dumme, så der er rigelig tid til at lære at ride, hold jul og indgå i Krumborg-familiens mere end almideligt kaotiske dagligdag.

03: Krummerne 3 - Fars Gode Idé 1994
Da familien Krumborg (Karen Lise Mynster, Dick Kaysø, Benjamin Rothenborg Vibe, Line Kruse og Lukas Forchammer) flytter tilbage i deres gamle lejlighed, sker der ting og sager. For samtidig har Ivan (Jarl Friis-Mikkelsen) og Boris (Peter Schrøder), de to ærke forbrydere, tænkt sig at udføre deres næste 'geniale' kup i Krummernes hus. Som sædvanlig er det Ivan, der må pukle, da Boris har fundet en passende stilling til ham som vicevært assistent i huset. Hermed har de adgang til alle lejlighederne - og uheldigvis for dem også til den ikke helt almindelige Krummefamilies hyggelige hule.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Spilletid270 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede
Trustpilot