Kon-Tiki, Kontiki, Bluray
Kon-Tiki, Kontiki, Bluray
Kon-Tiki, Kontiki, Bluray

KON-TIKI - BLURAY

52,00 kr.
Varenummer: 5708758697545

Kon-Tiki er baseret på Thor Heyerdahls bog, der siden 1949 er solgt globalt i over 50 millioner eksemplarer og er oversat til flere end 70 sprog.

I den sande historie om Kon-Tikis farefulde rejse sejler seks modige mænd i 1947 fra Peru til Polynesien på en primitiv balsaflåde og sætter deres liv på spil for en idé, som kunne ændre verdenshistorien.

Anført af den unge norske videnskabsmand, Thor Heyerdahl, som ikke kan svømme, glider de ud fra kysten uden moderne udstyr og kun med en langbølgeradio og en papegøje til at holde sig med selskab. De drager afsted med verdenspressens fulde bevågenhed for at bevise en utrolig teori – at den polynesiske befolkning oprindeligt kom fra Sydamerika – ved at gentage den faretruende rejse.

Mens verden holder vejret i åndeløs spænding, navigerer de ved hjælp af stjernerne og flyder 8000 km tværs over Stillehavet med bølgerne som deres ror.

Turen er en konstant og livsfarlig kamp mod naturen i form af orkaner, hajer og det dybe havs farlige dæmoner. Thor har ofret alt for denne ekspedition, så det må og skal lykkes.

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Spilletid119 Min.
Censur11
SprogEngelsk, Norsk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk
Trustpilot