Klovn, Sæson 4, DVD, Film, Komedie
Klovn, Sæson 4, DVD, Film, Komedie
Klovn, Sæson 4, DVD, Film, Komedie

KLOVN 4. SÆSON: SIDSTE CHANCE - DVD (Folie brudt)

20,00 kr.
Varenummer: 602517409569

LIMITED EDITION

Den velkendte danske serie af skaberne bag successen Langt fra Las Vegas, Casper Christensen og Frank Hvam.
Serien handler om en mand ved navn Frank Hvam og hans gode ven Casper Christensen. Vi følger deres liv og får indblik i Franks evne til konstant at bringe sig selv og vennerne i den ene umulige situation efter den anden.

"Klovn" var oprindeligt betegnelsen for en klump: en grovkornet eller ubehøvlet stodder. Denne karakteristik synes dog ikke længere at rumme hele klovnens væsen. For det er ofte i forsøget på at gøre det rigtige, at klovnen handler uagtsomt.
Ofte bliver klovnen en komisk syndebuk for omgivelserne, som enten bevidst eller ubevidst fører klovnen ud i situationer, hvor klovnen lider nederlag. Klovnens fejltagelser og fiaskoer vækker som oftest hån og latter, men også en vis overbærenhed fra omgivelserne.

Denne Limited Edition udgave af sæson 4 indeholder først og fremmest de 10 suveræne afsnit af Klovn, der udgør hele sæson 4 samlet på 2 DVD'er incl. div. ekstramaterialer, kommentarspor, featuretter, episodespots og fraklip.

Den 3. disc indeholder en stor mængde legendarisk Klovn materiale helt tilbage fra før første sæson og frem til i dag. En absolut nødvendighed at have.

Disc 3: Limited Edition Bonus Disc - spilletid ca. 180 Min.

Det allerførste og aldrig viste Klovn sitcom pilotafsnit, Frank & Casper på helt slap line i en lang række vanvittige "rundt-på-gulvet" optagelser fra hele Klovn-universet - herunder brainstorm, manuskriptfaser, castinger og kostumeprøver, Michael Laudrup interview, Hard talk interview med Frank Hvam & Michael Laudrup, Jarl Friis-Mikkelsen interviews.

NB: Folie er brudt, men filmen er ny og 100 % ok...


Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Spilletid                                           10 x 25 Min (Filmen)

                                                      180 Min (Disc 3, Bonus)

Cencur                                            15

Sprog                                              Dansk

Undertekster                                    Dansk for hørehæmmede

Trustpilot