I DE LYSE NÆTTER - DVD

0,00 kr.
Varenummer: 5708758688857

Hvad er vel smukkere og dejligere end den danske sommer når den viser sig fra sin gode side. Den nyder Direktør Rasmus Strang (Rasmus Christianesen) på sit landsted sammen med sine to døtre Ulla (Erni Arneson) og Linda (Tove Maës). Ulla som er ældst, og datter af Rasmus Strangs første ægteskab, styrer hjemmet med fast hånd, og holder sin stedsøster Linda isoleret i al ubemærkethed, Linda må ikke gå ud. Linda må ikke få nyt smart tøj.

Linda må ikke gå til sangundervisning, hun har en køn sangstemme, som bare skal pudses lidt af. Som en lille Askepot, lever hun i det store gamle hus, selv hendes far, der elsker hende, tør ikke hjælpe hende, for ikke at komme i kambolage med Ulla. Linda har dog en god veninde i Sussie (Birgitte Reimer) som hun spiller tennis med. Hun prøver at forklarer Linda, hvorfor de unge mænd opvarter hende selvom det var Linda der havde vundet. Hun skal gøre noget ved sit udseende, men Linda forklarer at Ulla har sagt at det er der ikke råd til. Erik Holm (Ove Sprogøe) vil gerne med til Sct. Hansaften, men da han ikke er medlem af Kanoklubben er adgangsbilletten en kvindelig ledsager derfor bliver han præsenteret for Linda, af kammeraterne fra Tennisklubben, han inviterer hende med til Sct. Hansaftensfesten. Linda bliver både glad og smigret over hans interesse.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse


Spilletid: 86 minSprog. DanskUndertekster: Dansk


InstruktørAsbjørn Andersen
Polleliste

Birgitte Federspiel, Tove Maës, Rasmus Christiansen, Erni Arneson, Henry Nielsen, Betty Helsengreen, Hans Kurt,  Carl Fischer

Trustpilot