Udsolgt
Gys og gæve tanter, DVD, Movie
Gys og gæve tanter, DVD, Movie
Gys og gæve tanter, DVD, Movie

GYS OG GÆVE TANTER - DVD

0,00 kr.
Varenummer: 5708758688758

Igennem 1960’erne var der stor tilstrømning til engelske ”lattergysere” - og dansk film ville osse være med. Det blev bl.a. med dette pletskud af en film om rekonvalescenthjemmet Ellekilde, der ligger i det smukke Sydsjælland og ejes af onkel Theodor. Theodor er onkel til Bettina (HELLE VIRKNER), der til daglig står for hjemmets drift. Skønt hun har lagt hele sit hjerte i sagen, er det en underskudsforretning, og onkel vil sælge.

Han ankommer til Ellekilde, går ind på Bettinas kontor - Og så forsvinder onkel Theodor! - Ikke på nogen alarmerende måde, men - desværre - heller ikke sporløst. Dog nok til at kaste en grumme mistanke på arvingen, søde Bettina. Tilkalde politiet? - Aldrig!

To søde, ældre søstre, Johanne og Emma (ELSE MARIE og MARIA GARLAND), og sygeplejersken Bitten (TOVE MAËS), står Bettina bi. Men, når fire piger skal lege kispus med en handlekraftig og desperat morder blandes gys, gru og latterkrampe. Det starter med at Bettina udsættes for et par små enkle ”selvmordsforsøg”… - Og gæt hvem der havner i de fælder, de har lagt…

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Spilletid99 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede
Trustpilot