Gunsmoke, To The Last Man, The Long Ride, One Man's Justice, DVD, Western Movie
Gunsmoke, To The Last Man, The Long Ride, One Man's Justice, DVD, Western Movie
Gunsmoke, To The Last Man, The Long Ride, One Man's Justice, DVD, Western Movie

GUNSMOKE COLLECTION: Volume 2 - DVD

20,00 kr.
Varenummer: 5709165993527
GUNSMOKE havde premiere på TV-kanalen CBS i 1955, hvor serien fortsatte indtil 1975. Dermed var Gunsmoke fjernsynshistoriens længste drama-serie op til år 2005.


TO THE LAST MAN (1992):

Her er Matt Dillon tilbage for at sætte tingene på plads i det Vilde Vesten. Med årvågne gårdejere på nakken og en tomhjernet datter i hælene tager Matt kampen op for at genskabe sin helt egen udgave af lov og orden i denne action-fyldte western thriller.

THE LONG RIDE (1993):

Matt Dillon, den udødelige repræsentant for pålidelighed, sindsro, retfærdighed og retskaffenhed brillerer atter i “The Long Ride”. Matt udviser samarbejdsvilje med lovens håndhævere, selvom han bliver uretfærdigt anklaget. Og da den samme justits skødeløst svigter ham, går han uden tøven i gang med at rense sit navn.

ONE MAN’S JUSTICE (1994):

Efter at hans mor blev myrdet under et diligence-overfald, drager en ung mand afsted for at hævne sig på røverne. Matt Dillon forfølger ham i håb om at stoppe den unge mand, før banden også dræber ham. Dillon får følgeskab af Davis Healy, en forretningsmand, der synes at gemme på nogle små private hemmeligheder. 
Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Spilletid                                   282 Min.

Cencur                                    15

Sprog                                      Engelsk

Undertekster                            Dansk, Norsk

Trustpilot