Friske Sømæmd, DVD
Friske Sømæmd, DVD
Friske Sømæmd, DVD

FRISKE SØMÆND '3 FILM BOX' - DVD

122,00 kr.
Varenummer: 5708758707718

Filmboksen er desværre udgået, men vi tilbyder de 3 film som enkeltfilm til samme pris som filmboksen.

Tre film med hele Danmarks Dirch Passer! 

Sømand i Knibe
Dirch Passer har aldrig været bedre end i denne rolle som kokkebasse i overstørrelse. “Smældende fanfarer, solskin og skumsprøjt, knaldende blå himmel og sjov på kajen.” “For en gangs skyld et lystspil, der med god grund kan kaldes et lystspil. Humoren og komikken boltrer sig af livsglæde” - skrev pressen.

Sømænd og Svigermødre
Under denne latterorkan lærer et vanvittigt komisk trekløver os, hvordan en besværlig svigermor sættes på plads. Orlogsgasten Peter er taget til Helsingør for at gifte sig med den dejlige Bitten. Med sig har han sin gode ven, Kanutski, der skal være forlover. Fra det øjeblik de ankommer, er der kanonhøj søgang og fuld tryk på kedlerne, samt polterabend i Skipperkroen sammen med svigerfar - både vådt og voldsomt. Så det er tre ret “gennemblødte“ gaster, der sætter kursen hjem mod “havgassen“ - svigermoderen. Her er sømænd på slap line, så man kommer i havsnød af grin.

Flådens Friske Fyre
Tre unge fiskere – Svend, Knud og Valdemar – har købt sig en kutter. Kort efter bliver de alle tre indkaldt til marinen for at aftjene deres værnepligt på det gode skib Triton. Med de tre venner ombord sejler Triton de danske farvande tyndt. Men banken forlanger penge. Kutteren skal betales. Gode råd er dyre og et forrygende kapløb med tiden begynder. Saltvand, skumsprøjt, højt humør,et hav af friske marinere og en pige i hver en havn. Hvad mere kan man forlange?

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Spilletid:        285 min

Sprog:           Dansk

Tekster:         Dansk for hørehæmmede, Norsk, Svensk, Dansk

Trustpilot