Forbrydelsen, The Killíng, Movie, TV Serie, DVD Film
Forbrydelsen, The Killíng, Movie, TV Serie, DVD Film
Forbrydelsen, The Killíng, Movie, TV Serie, DVD Film

THE KILLING TRILOGY (FORBRYDELSEN): Sæson 1 - 3 BOX - DVD

199,00 kr.
Varenummer: 5027035019741

FORBRYDELSEN TRILOGY (11 Disc)

Det brutale mord af en ung pige er med til at starte en længere politiefterforskning. Detektiven Sarah Lund skulle have rejst til Sverige for at starte et nyt kapitel i hendes liv, men hun kan ikke bringe sig selv til at forlade efterforskningen, hvor pigens venner og familie har svært ved at håndtere det enorme tab.

Troels Hartmann fører en kampagne, hvor han prøver på at blive borgmester at københavn, men der opstår problemer når det kommer frem, at der er en forbindelse mellem rådhuset og mordet. Over en længere periode af tid bliver forskellige mistænkte bragt ind til politiet og forhørt, men vold og politisk pres kaster langsomt en skygge over efterforskningen.

FORBRYDELSEN I

Forbrydelsen er en nyskabende thriller fra DR TV-Drama. Vi følger sporet og konsekvenserne af en grusom forbrydelse, som forgrener sig vidt og bredt i København. I takt med efterforskningen åbnes København som en kinesisk æske - fuld af hemmeligheder og magtkampe. 
Startskuddet går, da en efterforskningsleder i drabsafdelingen har sidste arbejdsdag, før hun skal tage hul på et nyt kapitel i sit liv. En næsten helt almindelig familie på Vesterbro passer samtidig sin hverdag og går i flytteplaner, indtil forældrene pludselig bliver kastet ud i deres værst tænkelige mareridt. 
En toppolitiker er sideløbende i gang med en benhård valgkamp, som tegner lovende. Alle bliver de pludselig en del af den samme historie, da politiet kommer på sporet af forbrydelsen. En drabssag starter, og jagten på gerningsmanden sætter ind. I løbet af 20 intense dage i november ændres deres liv for bestandigt.

Det er det Emmy-vindende hold fra Nikolaj og Julie, som står bag TV-succesen fra DR. Den store hovedrolle som vicekriminalkommissær Sarah Lund spilles af Sofie Gråbøl over for Lars Mikkelsen som københavnsk toppolitiker og med Bjarne Henriksen og Ann Eleonora Jørgensen som forældrene i familien. 

FORBRYDELSEN II 

I en tid præget af terror bliver en kvindelig advokat fundet mishandlet og dræbt under meget specielle omstændigheder. Jagten på gerningsmanden bliver omdrejningspunktet for en hæsblæsende thriller, der involverer Politigården, Christiansborg og Forsvaret. Tre vidt forskellige mennesker får pludselig afgørende indflydelse på hinandens liv. Den ene er tidligere vicekriminalkommissær Sarah Lund - den anden er den nyudnævnte justitsminister Thomas Buch - den tredje er den fængslede soldat og familiefar Jens Peter Raben. 
Drabet på den kvindelige advokat viser sig blot at være starten på en række voldsomme drab - alle på personer med tilknytning til de danske styrker. Inden længe tyder meget på, at der findes en liste over ofre, som systematisk bliver fulgt. Men hvem er på listen - og hvem er det næste offer? Det bliver et kapløb med tiden for at finde gerningsmanden eller -mændene og forsøge at hindre flere drab. Imens er partierne på Christiansborg, under ledelse af den nyudnævnte justitsminister, i gang med at forhandle en ny terrorlov på plads. Kombinationen af drab på danskere med forbindelse til militære operationer og terrorfrygten, øger det politiske pres på ministeren og på efterforskningsarbejdet. Jagten på gerningsmanden eller -mændene fortsætter, indtil sandheden kommer frem, og Sarah Lund får nogle ubehagelige overraskelser undervejs.

FORBRYDELSEN III 

Efterforskeren Sarah Lund står overfor endnu en kompliceret sag, da datteren af en velhavende forretningsmand kidnappes. Sagen bliver politisk, og sporene leder til en anden sag, hvor højtstående embedsmænd muligvis har misbrugt deres magt til at dække over en forbrydelse.

Sofie Gråbøl har stadig hovedrollen som den sammenbidte efterforsker med rod i privatlivet, mens der er blevet plads til anselige roller til både Anders W. Berthelsen og Nikolaj Lie Kaas, som henholdsvis far til kidnapningsofret og PET agent.


Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Spilletid2310 Min.
Censur15
SprogDansk
Trustpilot