Udsolgt
Far skal giftes, DVD, Film, Movie
Far skal giftes, DVD, Film, Movie
Far skal giftes, DVD, Film, Movie

FAR SKAL GIFTES - DVD

0,00 kr.
Varenummer: 5708758702720

I dette danske hjem, hersker der fred og idyl sammen med en god sjat humor. Den søde, kærlige og uerstattelig husbestyrerinde passer godt på både professoren og de tre børn efter moderes død. Det er husbestyrerinden Frederiksens 11. år og den lille familie er så småt begyndt at tage hende som en selvfølge.

Efterhånden som børnene er blevet store, synes de at Frederiksen bestemmer samt blander sig for meget og de har en plan - De vil have deres far, professoren gift hurtigst muligt. Det er tanten: Rikke ikke længe om at finde ud af og hun har lumske planer- Hun vil nemlig gerne giftes med professoren. Rikke flytter ind og vender op og ned på hverdagen i det lille hjem.

Mens professoren er på forretningsrejse får Rikke og børnene gjort livet så surt for husbestyrerinden, at hun vælger at forlade sit job og flytte.

Da professoren kommer hjem igen, er han fuldstændig uforstående overfor, hvad der er sket.
Tanten har overtaget gøremålene, men de bliver ikke gjort halv så godt som da Frederiksen var husbestyrerinde. Inden længe har Rikke fået nok af de daglige gøremål og er på vej til at rejse igen, men børnene mener at hun først skal rette op på hvad hun har ødelagt.

Imens opsøger Professoren Frederiksen, for at bede om forladelse og samtidig kommer der amoriner i luften.

Ordene "hjertevarm" og "underholdende" kan beskrive denne danske klassiker.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Spilletid92 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede
Trustpilot