Det store stilehæfte, Krigsdagbogen, The Notebook, DVD
Det store stilehæfte, Krigsdagbogen, The Notebook, DVD
Det store stilehæfte, Krigsdagbogen, The Notebook, DVD

DET STORE STILEHÆFTE - DVD

5,00 kr.
Varenummer: 5709498015521

Mod slutningen af 2. verdenskrig er den ungarske befolkning tvunget i knæ af de jævnlige luftbombardementer og manglen på mad. I desperation efterlader en ung mor sine to 13-årige tvillingdrenge hos bedstemoderen, der bor alene ude på landet. Faderen kæmper ved fronten og ingen ved, om han er død eller levende. Bedstemoderen er dog både alkoholiseret, ondskabsfuld og hadefuld og i de nye omgivelser er tvillingerne nødt til at finde en måde, hvorpå de kan overleve.

De indser snart, at de kun kan håndtere de voksnes inhumane verdensorden ved at afstå fra enhver form for medfølelse og barmhjertighed. De må agere fuldstændig følelseskoldt og afstumpet overfor omverden, og lærer gennem afstraffelse og læsning af biblen at ignorere følelsen af smerte og sult. Snart er de to drenge som én: De tænker ens og de agerer ens og alt noteres med sirlig nøjagtig hed i Det store stilehæfte.

”Det store stilehæfte: Krigsdagbogen” er filmatiseringen af den verdenskendte forfatter Agota Kristofs første tredjedel af romantrilogien ”Le Grand Cahier” (Det store stilehæfte).

Filmen er fotograferet af Christian Berger (”Det hvide bånd”) og har danske Ulrich Thomsen i en central rolle som nazi-officer.

NB: Filmene er brugte, men er tjekket og 100 % ok...

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Spilletid108 Min.
Censur15
UnderteksterDansk, Norsk
Trustpilot