Den som dræber, TV Serie, Film, DVD
Den som dræber, TV Serie, Film, DVD
Den som dræber, TV Serie, Film, DVD

DEN SOM DRÆBER: 1 - 6 BOXSET - DVD

132,00 kr.
Varenummer: 5706710007197

Indeholder den komplette tv-serie, samt biograffilmen "Fortidens Skygge"

Den Som Dræber 1:
Da skeletterne af fire unge kvinder findes begravet i en skov nord for København trækkes den ambitiøse og egenrådige vicekriminalkommissær Katrine Ries Jensen sammen med den intellektuelle og menneskesky retspsykiater Thomas Schaeffer ind i en livsfarlig jagt på Danmarkshistoriens første seriemorder. En gerningsmand, der dræber ud fra et mønster der ikke umiddelbart lader sig forklare.

Katrine og Thomas viser sig at være et stærkt, men umage makkerpar, hvis tilgang og metoder ofte adskiller sig fra den konventionelle politiefterforskning.
Deres jagt bringer dem tæt på gerningsmanden. Så tæt at Katrine med sin følelsesladede og hævntørstige adfærd ubevidst blotter sig for gerningsmanden og dermed kvalificerer sig som det perfekte næste offer.

For både Thomas og Katrine bliver udfordringen at se mennesket bag monsteret. For først når de forstår de fantasier og traumer, der driver gerningsmanden, bliver de i stand til at konfrontere DEN SOM DRÆBER.

Utopia:
En ganske almindelig familie er blevet fundet dræbt i deres eget hjem. Intet er stjålet og de brutale drab giver umiddelbart ingen mening. Thomas pirres af mysteriet og brutaliteten, og påtager sig sagen.
Under efterforskningen bliver endnu en familie kidnappet og holdt fanget i deres hus. Morderen rydder ægtemanden af vejen, hvorpå han tvinger konen og børnene til at “spille” hans familie i en langtrukken sadistisk leg.

Thomas kommer på sporet af morderen, og får kontakt til familien, som han instruerer i, hvordan de skal spille med på morderens fantasi for at overleve. Men morderen opdager at Thomas og Katrine er på sporet af ham, og tager familien med sig på flugt. Thomas og Katrine må nu kæmpe en kamp mod uret for at nå frem til morderen og befri familien inden morderens utopi krakelerer!

Ondt Blod:
En 17 årig indsat bliver voldtaget og dræbt i et af Danmarks største fængsler. For Katrine bliver sagen et stærkt møde med en fortid hun helst vil glemme, og hun går til angreb på det system, der har gjort overgrebet muligt. Da endnu en fange bliver dræbt på samme manér, bliver det imidlertid klart, at det handler om mere end et enkelt seksualdrab. En seriemorder er løs bag murene.

Sagen vækker stor opmærksomhed, og politiet udsættes for massiv kritik over at en sådan forbrydelse overhovedet kan ske i et dansk fængsel. Har kriminelle mindre krav på beskyttelse end andre folk? Katrine og Thomas arbejder under intenst pres på at indkredse gerningsmanden i et miljø præget af had, vold og hævn. Et miljø som trænger ind under huden på dem begge, og fremprovokerer sider, de helst ikke vil kendes ved.

Øje For Øje:
Da et mishandlet lig dukker op, sætter drabsafdelingen det straks i forbindelse med en begyndende bandekrig mellem østeuropæiske narkobander. Heldigvis har politiet en kilde i miljøet, da det er lykkedes at placere en politimand som mafialederen Jacovs chauffør.

Men Thomas fornemmer, at der kan være noget andet og langt mere personligt på spil end bare et narkoopgør. Og da undercoverbetjenten også bliver fundet død, må han tage en livsfarlig beslutning – med store konsekvenser for både ham selv, drabsafdelingen og hans familie.

Dødens Kabale:
Ved et tilfælde bliver liget af en ung kvinde fundet dræbt, sekunder før hun forsvinder for altid i flammerne på et stort forbrændingsanlæg. Tilsyneladende står Thomas og Katrine over for det perfekte mord: En morder helt uden samvittighed der planlægger sine drab ned i mindste detalje og ikke er bange for at lege katten efter musen med politiet.

Samtidig møder Katrine en charmerende mand, som lader til at være den perfekte kæreste til hende – hvis ikke lige han var gift. Forholdet udvikler sig hurtigt langt mere seriøst end hun havde regnet med, men han viser sig at bære rundt på flere hemmeligheder under facaden end hun nogensinde havde forestillet sig...

Fortidens Skygge:
Psykiateren Thomas Schäffer har fundet sammen med sin ekskone og beslutter at fratræde sin stilling hos politiet som profiler for at vende tilbage til sit undervisnings job på universitetet. Men som hans sidste arbejdsdag nærmer sig, dukker en voldsom sag op fra hans fortid. Som ung psykiater undlod han at tvangs indlægge en patient med krigstraumer, der manisk tegnede detaljer fra brutale mord, ulykker og andre episoder igen og igen. Da patientens tegninger pludselig eksekveres som rigtige mord, kan Thomas ikke få sig selv til at stoppe, før sagen er opklaret - en beslutning, som får vidtrækkende konsekvenser...

Fortidens skygge er en fritstående krimithriller baseret på den succesfulde tv-serie Den som dræber og kan ses uden forudgående kendskab til serien.

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Spilletid515 Min.
Censur15
SprogDansk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede, Norsk, Svensk, Finsk
Trustpilot