Arvingerne, TV Serie, The Legacy, DVD
Arvingerne, TV Serie, The Legacy, DVD
Arvingerne, TV Serie, The Legacy, DVD

ARVINGERNE: Sæson 1 - 3 BOX - DVD

172,00 kr.
Varenummer: 5705535059244

Her samles den komplette serie af successerien i en samlet boks, indeholdende alle 3 sæsoner. 

Serien er et moderne familieportræt. En skildring af '68 generationen og deres børn. En fortælling om de markante spor og konsekvenser en heftig brydningstid har sat i det moderne familieliv – hvad enten det er foregået i et tilsyneladende frigjort og progressivt kunstnerhjem, eller i et mere traditionsbundet og fællesskabsorienteret håndboldmiljø i provinsen.

Sæson 1:

Da kunstneren Veronika Grønnegaard dør og efterlader sig en millionarv, skaber hendes testamente splid blandt hendes fire voksne børn. Undertrykte følelser vækkes til live efterhånden som gamle familiehemmeligheder afsløres og grådighed sætter dagsordenen.

Sæson 2:

I sæson 2 af DRs familiesaga fortsætter stridighederne mellem de fire søskende Frederik, Gro, Emil og Signe. Forholdet mellem Emil og Frederik er iskoldt, men Gro overtaler alligevel Frederik til at rejse med til Thailand for at hjælpe lillebroren ud af fængslet. Signe er fast besluttet på at dyrke Grønnegårdens jord, men husets øvrige beboere forstyrrer gang på gang hendes planer. Da Gro spiller højt spil med et af moderens kunstværker løber hun en risiko, der kan få vidtrækkende konsekvenser for hele familien.

Sæson 3:

De fire arvinger har sluttet fred med fortiden og med hinanden. Emil er efter Thomas' død trådt ind i forældrerollen til Melody på Grønnegaard, hvor han også bor med niecen Hannah og hendes kunstnergruppe. Signe bor mest hos kæresten Aksel og driver sit økologiske landbrug. Det går forrygende, så hun er i fuld gang med at videreudvikle forretningsidéer. Gro har skabt et udstillingsrum for ung, progressiv kunst i Kunsthallen, hvor hun sammen med Hannah vil udfordre den etablerede kunstverden. Frederik bor i USA og efter længere tid med succesfuld karriere og overskud, er han klar til at slutte fred med Solveig. Men hans familie har udviklet sig, og er han egentlig klar til det, der møder ham, når han kommer hjem?

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Spilletid                              1449 Min

Cencur                               15

Sprog                                 Dansk

Undertekster                       Dansk

Trustpilot