1864, TV Serie, Movie, Krig
1864, TV Serie, Movie, Krig
1864, TV Serie, Movie, Krig

1864: Den Komplette Serie - BLURAY

44,00 kr.
Varenummer: 5704028003498

Dramaserie på i alt 8 afsnit.

Danmark er begejstret efter sejrene i den 1. Slesvigske Krig i 1848-­1850 og planlægger at indlemme hertugdømmet Slesvig i det danske kongerige.  

Antændt af nationalisme, tilsidesætter den danske konseilspræsident Monrad, den europæiske fredstraktat og sender Danmark i krig mod Preussen.

Imens vokser de to brødre Laust og Peter op og forelsker sig begge i den smukke og belæste Inge. Men da krigen bryder ud, melder Peter og Laust sig til hæren.

150 år senere, i 2014, befinder den utilnærmelige og utilpassede Claudia sig tæt på det sted, hvor Peter og Laust voksede op.

Claudia har mistet sin bror i krigen i Afghanistan og bliver på kanten af et sammenbrud tvunget til at arbejde som hushjælp for den aldrende baron på det lokale gods. Her finder hun Inges dagbog og bliver gennem den excentriske baron øjenvidne til den enestående kærlighedshistorie om Peter, Laust og Inge, og hvordan brødrene sammen med tusindvis af unge danske soldater kastes for løverne i et af de blodigste slag i dansk historie -Slaget ved Dybbøl i 1864, der ændrede Danmark for altid.

Bemærk: Der kan ikke vælges mellem sprogene Dansk, Tysk og Engelsk: disse tre sprog bliver talt i serien.

Antal
1
Tilføj til kurv
Film Information
Spilletid464 Min.
Censur15
SprogDansk, Tysk, Engelsk
UnderteksterDansk For Hørehæmmede
Trustpilot